HomeUrbanismeAmposta aprova el projecte de renovació de la xarxa de serveis mínims...

Amposta aprova el projecte de renovació de la xarxa de serveis mínims al barri del Grau

L’Ajuntament d’Amposta ha aprovat durant la junta de Govern local el projecte “Renovació de Serveis Mínims al Barri del Grau” amb un pressupost de gairebé 1 milió d’euros.

El projecte, que està en exposició pública, preveu la substitució i retirada de la xarxa de clavegueram existent i de totes les escomeses, instal·lació de nova xarxa separativa d’aigües pluvials i connexió de les baixants de les cobertes dels immobles, substitució i retirada de la xarxa d’aigua potable existent.

Pel que fa a pavimentació, els carrers afectats es reurbanitzen amb configuració de plataforma única prioritzant la circulació de vianants davant la circulació de vehicles i eliminant barreres arquitectòniques, així com una nova senyalització a tot l’àmbit.

Es tracta d’una primera fase del que ha d’acabar sent la modernització del Barri del Grau, actuant als carrers Navarra, Sant Tomàs, Elisa, Verge del Carme, Sant Vicent, Vila-Real i Las Navas entre el carrer Grau i Buenos Aires.

El pressupost final del projecte és de 978.697,11 €, dels quals 154.355,89 € arriben des del PAM (Pla d’Acció Municipal) de la Diputació de Tarragona, 136.079,45 € del programa PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis) de la Generalitat de Catalunya, i els 688.261,77 € restants en recursos propis per als quals s’ha sol·licitat Fons Next Generation de l’Agenda2030 per valor de 400.000 €, pendents de resolució.

Les obres han d’estar executades abans del juny del 2024 d’acord amb els terminis de les subvencions atorgades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 61

Últimes notícies