HomeGastronomiaLa Ràpita acull una nova edició de la Diada del Llagostí i...

La Ràpita acull una nova edició de la Diada del Llagostí i de les Jornades Gastronòmiques

El dissabte 11 de novembre i fins a l’11 de desembre, la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Llagostí. Enguany, com a novetat a la plaça 1 d’octubre, es donara el tret de sortida a la Diada del Llagostí, una iniciativa del Col·lectiu de Cuina en col·laboració amb l’Ajuntament de la Ràpita.

Este crustaci torna a prendre el protagonisme al calendari gastronòmic rapitenc que s’allargaran fins a l’11 de desembre i en les que una desena de restaurants com Llansola, Casa Ramon Marinés, Miami Can Pons, Albert Guzman, Freddy Caliu Familiar, Bon Marisc, Maria 1941 i altres, oferiran menús amb este emblemàtic producte.

També participarà la Confraria de Pescadors Verge del Carme, així com les muscleres i l’Avi Agustí. Les Cooperatives de vins de la Terra Alta, representades pel Celler cooperatiu de Gandesa i el Celler Piñol, presentaran els seus vins amb Denominació d’Origen.
D’altra banda, el vermut rapitenc serà l’empresa convidada com a ambaixadora, al costat de Bodegas y destilerias Lehmann.

La diversitat de productes locals serà un punt àlgid d’esta Diada, amb la presència d’oli d’oliva la Mundana i Olis Sta. Montsià SCCL, així com Molí de Rafelet, Cambra Arrossera del Montsià i Nomen Foods, que oferira una mostra de la rica herència de la cultura de l’arròs del Delta de l’Ebre.

A més, com a part de les jornades gastronòmiques del llagostí, l’Estació Nàutica de la Ràpita-Delta de l’Ebre ofereix diverses experiències a la natura, incloent-hi la ruta a les muscleres i una altra en sea bike per la Badia dels Alfacs, així com una ruta pels arrossars i les llacunes del Delta de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies