HomePolíticaLa Ràpita aprova les festes majors del 23 de juliol a l'1...

La Ràpita aprova les festes majors del 23 de juliol a l’1 d’agost i nomena pregoner el Dr. Gellida

MONTSIÀ // El ple de l’Ajuntament de la Ràpita, reunit en la sessió ordinària del mes de juny, ha aprovat, per unanimitat, celebrar les Festes Majors 2021 del 23 de juliol a l’1 d’agost. Amb aquesta aprovació, el consistori ha nomenat pregoner de les Festes Majors al Dr. Juan Domingo Gellida Subirats, per la seva trajectòria i la implicació demostrada en els primers mesos de la pandèmia. A més, s’ha nomenat a Júlia Roca Blasco com a Representant Major Juvenil i, a Marta Segura Casajust com a Representant Major Infantil, d’acord amb el resultat del sorteig per a l’elecció dels Representants Majors celebrat el 12 de juny.

A causa de la vigència de les mesures de prevenció per a la contenció de la pandèmia de la Covid-19, la confecció del programa d’actes per a les Festes Majors d’enguany resta condicionada a la normativa dictada pel Procicat en cada moment. 

Els portaveus del consistori han felicitat a les representants majors i al pregoner de les Festes Majors d’enguany. A més, han coincidit en què l’elecció del Dr. Gellida com a pregoner és un encert perquè és un referent per la forma en què va tirar endavant la resposta a la pandèmia al capdavant del CAP de la Ràpita. L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, ha destacat la gran tasca de la Regidoria de Festes, de l’equip de govern municipal i de la Comissió de Festes per la dificultat que suposa organitzar les festes en aquesta situació tan canviant.

D’altra banda, el plenari també ha aprovat, amb els vots a favor d’ERC, JxCAT, mR i la regidora no adscrita, i l’abstenció del PSC; una moció per garantir el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs a la xarxa de serveis públics de Salut a Catalunya, impulsada per l’Assemblea Vaga Feminista. Amb la seva aprovació, el ple es compromet a treballar i vetllar pel dret a l’avortament i perquè es respecti la voluntat de les dones del municipi; i a donar suport a les accions i reivindicacions del moviment feminista a les Terres de l’Ebre, entre altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies