HomeSocietatLa Ràpita celebrarà la revetlla de Sant Joan amb foguera i música...

La Ràpita celebrarà la revetlla de Sant Joan amb foguera i música a la vora de la mar

La nit del 23 de juny, el Parc de Garbí, a la zona d’enfront del Garbeach, tornarà a acollir la revetlla de Sant Joan amb foguera i música a la vora de la mar.

La festa començarà a les 20.30 hores amb l’arribada de la flama des del Canigó, a càrrec dels Diabmonis, que arribaran acompanyats de les actuacions de la Colla gegantera i dolçainera. A continuació, hi haurà la lectura del manifest, i en acabar, serà el moment d’iniciar el sopar de la revetlla, per al qual s’habilitaran les habituals barbacoes on la gent podrà preparar els entrepans amb els lots que han posat a la venda els Diabmonis. Es poden adquirir a partir del dimecres i els punts per fer-ho seran l’Auditori Sixto Mir, el bar la Guardiola, a PIRSA de l’avinguda dels Esports i al bar Kavak.

També hi haurà zona de taules a la sorra de la platja, prop de la foguera que cremarà a les dotze de la mitjanit amb un castell de foc. Quan passe mitja hora de les dotze, serà el torn dels concerts dels grups Town folks i Bandidos per celebrar la nit més curta de l’any, que conclourà amb la música de Kanjo i Les Figues per acomiadar la festa.

Pel que fa a les taules, per adquirir-les serà necessari reservar-les prèviament. L’adquisició d’este tiquet donarà dret a una taula i sis cadires. Caldrà recollir les cadires entre les 19.30 h i les 21.30 h del 23 de juny, al punt de repartiment que s’habilitarà a la zona de la platja de Pipi on hi haurà la festa de Sant Joan. A partir de les 21.30 h, les taules i cadires que no s’hauran recollit quedaran alliberades i a disposició de qualsevol persona que en voldrà fer ús.

Les taules es podran reservar a partir del 15 de juny a les 10 hores. L’horari per comprar-les a l’Auditori Sixto Mir és de 10 a 13.30 hores. El termini per efectuar la reserva finalitzarà el dia 22, o un cop exhaurides totes les taules.

L’Ajuntament de la Ràpita demana que si alguna de les persones del grup té dificultats de mobilitat que li impedisca accedir a l’arena de la platja, que adrece un missatge a cultura.larapita@gmail.com o un whatsapp al 678 76 28 24.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 62 = 68

Últimes notícies