HomeSocietatMel Muria presenta la Mel de Flors de boscos a l'Organic Food...

Mel Muria presenta la Mel de Flors de boscos a l’Organic Food Iberia

Mel Muria va participar la passada setmana a la fira internacional de referència a la Península Ibèrica per a professionals del sector ecològic Organic Food Iberia, que s’ha celebrat els dies 8 i 9 de juny a IFEMA Madrid. La tercera edició de la fira líder a Espanya del sector ecològic, ha comptat amb 600 firmes expositores i amb la visita de més de 7.000 professionals.

L’empresa ha participat en esta edició del certamen, punt de trobada dels millors productes ecològics d’Espanya, Portugal i d’arreu del món, de la mà de l’organització Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

En esta ocasió, Mel Muria ha acudit a l’Organic Food Iberia amb una de les seues darreres novetats més ecològiques, com és la primera Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC.

Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a escala mundial. Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la Mel de Flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seua cadena de custòdia.

L’empresa ha dissenyat i creat un embalatge d’acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartó PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en capses de cartó ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 78

Últimes notícies