HomeSocietatLa Ràpita convoca les beques de transport del curs 2020-2021

La Ràpita convoca les beques de transport del curs 2020-2021

LA RÀPITA // L’Ajuntament de la Ràpita convoca una nova línia de beques de transport adreçades a estudiants que cursen estudis superiors fora del municipi. Aquest ajut pretén donar recursos als i les estudiants per accedir a l’educació superior o universitària i perquè puguin desplaçar-se fins als seus centres educatius.

Enguany el pressupost destinat a assumir les beques de transport és de 33.000 € i com l’any passat, cada estudiant pot optar a rebre un ajut que oscil·la entre els 50 i els 300 euros, dependent de la distància del centre educatiu on cursa els estudis amb la Ràpita. Les beques es poden sol·licitar a partir de l’1 de juliol i el termini romandrà obert fins al 31 d’agost de 2021.

La regidora d’Educació, Èrika Ferraté, exposa que “un any més, convoquem la beca de transport que beneficia al jovent rapitenc que ha marxat a estudiar fora del municipi en aquest any tan atípic i l’ha superat amb esforç i constància”.

Per accedir als ajuts, hi ha un conjunt de requisits que els i les sol·licitants han de complir: estar empadronat/da a la Ràpita; tenir entre 17 i 25 anys en el moment de la matrícula; haver estat matriculat/da en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2020-2021; i haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats.

En la convocatòria anterior, l’Ajuntament de la Ràpita va atorgar 213 beques d’un total de 216 sol·licituds rebudes del curs 2019-2020. De les sol·licituds aprovades, 86 les van rebre estudiants amb matrícula en centres de l’àrea metropolitana de Barcelona, 49 de Tarragona, 14 de Tortosa i 17 d’Amposta, a més d’altres localitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 76 = 82

Últimes notícies