HomeTurismeLa Ràpita digitalitza els allotjaments per fomentar les activitats turístiques

La Ràpita digitalitza els allotjaments per fomentar les activitats turístiques

L’estació Nàutica de la Ràpita, conjuntament amb l’Ajuntament de la Ràpita han iniciat una acció promocional de venda creuada amb l’objectiu de digitalitzar els allotjaments del municipi per donar visibilitat i potenciar les activitats turistiques.

El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, apunta que “amb esta acció donem visibilitat a les activitats que es fan al destí, facilitem la venda en línia i afavorim que els allotjaments puguen donar informació de valor i amb descomptes per als clients”.

Per la seua part, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca queseguim treballant per impulsar projectes que potencien la digitalització i les noves eines tecnològiques per a la promoció i comercialització turística que són el futur per a la Ràpita”.

Cada allotjament de la Ràpita compta amb un panell a recepció i un adhesiu a cada habitació amb un codi QR per potenciar la venda telemàtica des del sector hoteler.

El Club Nàutic la Ràpita i Sant Carles Marina disposen d’un codi QR personalitzat, a través del qual els clients poden accedir a l’oferta d’activitats vigents a la Ràpita. Els clients d’estos establiments disposen d’un 10% de descompte en les reserves que efectuen mitjançant aquests codis QR.

L’acció engegada, que rep el finançament de la subvenció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, permet als clients accedir a les experiències i adquirir-les de manera telemàtica i immediata a través de la central de reserves de l’Estació Nàutica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 52

Últimes notícies