HomeSocietatLa Ràpita inicia la campanya 'Reciclar parla del teu futur'

La Ràpita inicia la campanya ‘Reciclar parla del teu futur’

L’Ajuntament de la Ràpita inicia una campanya sobre la rellevància de reciclar, i de fer-ho correctament. En el marc de la campanya de civisme, engegada el novembre de 2021, el consistori impulsa un conjunt d’accions sota el lema ‘Reciclar parla del teu futur’.  Amb esta temàtica es vol sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de reciclar.

Entre les iniciatives que es duran a terme per potenciar el reciclatge hi ha les accions informatives i de pedagogia a través de les xarxes socials municipals, la Revista Ràpita i Ràdio Ràpita i, també, la col·laboració dels centres educatius del municipi. Així com els adhesius que s’enganxaran als contenidors per complementar els que hi ha actualment i, el servei d’educadors ambientals que, durant un període de temps, se situaran a les illes de contenidors per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de fer un bon ús dels contenidors i reciclar correctament.

Les accions es complementaran amb un escape room d’Emergència climàtica i salut planetària que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de juny a l’Església Nova, el qual només es durà a terme a 12 municipis de la província de Tarragona. L’activitat tracta els reptes ambientals a què ens enfrontem i les oportunitats. Pròximament, es farà públic l’horari i el mètode per formalitzar les inscripcions.

El regidor de Medi ambient, Oriol Clos, assegura que “des del govern local, tenim una línia de treball per fer del nostre poble, un poble més sostenible”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies