HomeEconomiaLa Ràpita inicia la segona campanya #jocomproacasa per incentivar el comerç local...

La Ràpita inicia la segona campanya #jocomproacasa per incentivar el comerç local durant el Nadal

L’Ajuntament de la Ràpita i la Unió de Comerç Rapitenc impulsen la segona edició dels premis #jocomproacasa que arrenca el 22 de novembre per promoure el comerç local a la campanya de Nadal.

La campanya per dinamitzar el comerç premiarà els compradors dels establiments adherits amb un sorteig de premis de 200 € o 100 € per gastar-los en aquests.

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Ràpita es destinen 20.000 € en els premis, els quals es repartiran en 50 premis de 200 € i 100 de 100 €.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, explica que “després de l’èxit que va tenir la passada edició dels premis, hem decidit ampliar el termini perquè la gent puga aconseguir butlletes a partir de la setmana vinent i d’aquesta manera, els establiments adherits puguen obtenir un major benefici”.

Per la seua banda, la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, destaca que “amb aquests premis pretenem impulsar les compres als comerços del poble i sensibilitzar la ciutadania sobre la gran importància d’escollir el sector comercial i empresarial de la Ràpita durant la campanya de Nadal”.

En el sorteig podrà participar tothom que efectue una compra mínima de 25 € entre el 22 de novembre i el 5 de gener de 2022 en els establiments adherits.

Per cada compra de 25 € s’aconseguirà una butlleta per al sorteig, la qual s’emplenarà en el mateix establiment en què s’ha fet la compra, amb un màxim de sis butlletes per compra. Seran els comerços qui faran arribar a l’organització les butlletes per al sorteig a partir del 10 de gener.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 25

Últimes notícies