HomePolíticaLa Ràpita no tindrà zona blava mentre no hi haja consens polític...

La Ràpita no tindrà zona blava mentre no hi haja consens polític per a implementar-la

Malgrat que el passat gener del 2021, el Govern municipal de la Ràpita va aprovar l’ordenança reguladora de circulació i seguretat viària que incloïa la possible implementació en un futur de la zona blava al municipi, sembla que l’estacionament de pagament regulat, de moment, no tirarà endavant.

Així ho va apuntar l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, en la primera assemblea informativa celebrada el dilluns 27 de juny, en què va donar comptes a la ciutadania d’estos tres anys de mandat.

Al torn de preguntes, una ciutadana va preguntar el motiu de l’absència d’una zona blava al poble, a diferència d’altres municipis de la comarca, i l’alcalde va respondre que malgrat que en “la passada legislatura tots els grups polítics vam aprovar per unanimitat posar zona blava al poble, després d’endegar tot el procediment, encarregar l’estudi, elaborar la normativa que l’havia de regular, decidir on ubicar-la, les tarifes, els preus i els horaris, aquell consens unànime es va trencar i vam quedar-nos el Govern municipal sol”.

Amb tot, Caparrós va determinar que “entenem que una mesura com la zona blava o es fa amb consens o acabarà sent una batalla política”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 54

Últimes notícies