HomeEconomiaLa Ràpita posarà en funcionament la regulació de l’accés rodat al Trabucador...

La Ràpita posarà en funcionament la regulació de l’accés rodat al Trabucador a partir de l’1 de juliol

L’Ajuntament de la Ràpita posarà en funcionament la regulació de l’accés rodat al Trabucador de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2022.

En esta aposta per la mobilitat sostenible, en què únicament es podrà aparcar des de les 6 fins a les 23 hores i resta prohibit circular i estacionar en la nocturnitat, el consistori compta amb el suport del Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Servei del Litoral de la Generalitat de Catalunya, i de la Direcció General de Sostenibilitat de la costa i del mar del Ministeri per a la Transició Ecològica.

El funcionament és el mateix que en la prova pilot de l’any passat, exceptuant alguna novetat. Enguany, els vehicles que paguen l’estacionament de manera telemàtica, a través de lotrabucador.cat, tindran una reducció d’un euro del cost de la taxa per accedir a la platja. Els vehicles sense reserva podran accedir mentre queden places lliures i efectuar el pagament a través de lotrabucador.cat o a la caseta d’informació abans de marxar (pagament només amb targeta, no es permet pagar amb efectiu).

És per això que, a partir dels primers 60 minuts de la seua entrada, els turismes han d’abonar 5 euros (4 € a través de la web), les autocaravanes 8 euros (7 € per la web), i les motocicletes i ciclomotors 3 euros (2 € mitjançant la web).

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 64

Últimes notícies