HomeFestesLa Ràpita recupera els Majorals i les activitats infantils per Sant Antoni

La Ràpita recupera els Majorals i les activitats infantils per Sant Antoni

La Comissió de Sant Antoni, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita i la Comissió de festes, programa un conjunt d’actes per a celebrar la festivitat de Sant Antoni a la Ràpita, els dies 20 i 21 de gener. La programació d’enguany recupera els actes i les seues característiques de la forma en què es feien abans de la covid-19.

El regidor de Festes, Enric Vidal, destaca que “este any tornem al model de festa que celebràvem anteriorment; i, per tant, tornarem a portar el sant a casa dels Majorals i recuperem les activitats infantils que apropen la festa de Sant Antoni als més petits de la Ràpita”. Vidal afegix que “estem molt contents de poder tornar a viure el cap de setmana de Sant Antoni tal com es feia anteriorment”.

Per tant, el primer acte serà la processó de la imatge de Sant Antoni, este divendres, 20 de gener, a les 19.30 h, des de l’església de la Santíssima Trinitat i fins a la seu dels Majorals, Aitor López Gabriel i Anna Beltrán Martí. En la processó hi participaran la penya Arrastre, la Penya Eqüestre i l’Esbart Dansaire Rapitenc. Esta recorrerà la plaça Carles III, el carrer Constància, el carrer Sant Isidre, l’avinguda Constitució, el carrer Mestre Fargas, el carrer Montsià, el carrer 12 d’octubre i l’avinguda Sagrat Cor.

L’endemà, a les 10.15 h, hi haurà una altra processó, amb la imatge del sant, per a portar-lo de nou a l’església de la Santíssima Trinitat, amb el següent recorregut: avinguda Sagrat Cor, carrer Sant Josep, plaça Carles III, carrer Constància, carrer Sant Isidre, avinguda Constitució, carrer Gorria i plaça Carles III. Tot seguit, a les 10.45 h, davant l’església, tindrà lloc la benedicció dels tradicionals rotllos de Sant Antoni, del bestiar i la pregària.

A la tarda, a les 16 h, se celebraran les curses i els jocs tradicionals a la plaça Carles III, organitzats per la Comissió de festes. En acabar, hi haurà una xocolatada popular, a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO del col·legi Sagrada Família.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 60

Últimes notícies