HomeSocietatLa Ràpita renova el distintiu ‘Bandera blava’ a la platja del Garbí...

La Ràpita renova el distintiu ‘Bandera blava’ a la platja del Garbí i la platja de les Delícies

La Ràpita renova, una temporada més, el distintiu ‘Bandera blava’ a la platja del Garbí i la platja de les Delícies. El Jurat Internacional Bandera Blava 2022 de la Foundation for Environmental Education (FEE), en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), reconeix la qualitat de les dues platges de la Ràpita i premia la seva gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destaca que “una temporada més, revalidem les dues banderes blaves que tenim a la Ràpita, el qual significa que oferim a la ciutadania platges segures que reben un segell internacional de qualitat que s’atorga a 47 països”. Caparrós afegeix que “les platges són espais amb atractiu i potencial al nostre municipi i seguirem treballant per poder mantenir el distintiu durant molts d’anys”.

Catalunya compta aquest 2022 amb 94 platges guardonades amb Bandera Blava que reconeixen internacionalment la qualitat i els serveis de les platges catalanes,  10 de les quals se situen a les Terres de l’Ebre. De les 94 platges amb Bandera Blava, 90 renoven el distintiu respecte de l’any passat i 4 el recuperen respecte d’anys anteriors. La qualitat màxima excel·lent a les zones de bany de Catalunya és el resultat de les adequades mesures de gestió d’aquestes zones, del bon funcionament dels sistemes de sanejament, quan hi ha nuclis habitats, i de les mesures de control i inspecció del medi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies