L’estudiant de cuina María Bazar Verdes, de la Corunya, ha resultat guanyadora del prestigiós premi Promeses de l’Alta Cuina, que enguany celebra la tretzena edició, en la final celebrada esta setmana a Le Cordon Bleu Madrid.
Durant la final, l’estudiant de cuina ha competit al costat de nou candidats més d’altres comunitats autònomes, entre ells la rapitenca Roser Reverté, en una disputada prova de quatre hores, durant la qual han hagut d’elaborar un plat original a partir d’una base comuna i ingredients de lliure elecció per a demostrar els seus coneixements i creativitat.
La segona classificada ha sigut la rapitenca Roser Reverté, de l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa, que ha aconseguit una beca per a cursar un certificat de l’escola valorat en més de 23.000 euros per a escollir entre les diferents especialitats que oferix Le Cordon Bleu.
Roser Reverté, amb una elaboració titulada “Daurada amb pèsol i carabasseta en tres seqüències”, ha declarat que “encara no puc creure-ho. Esta oportunitat m’aportarà moltíssims coneixements i segur que m’ajuda a anar cada vegada més lluny. I això només acaba de començar”.