HomeSocietatLa Residència Sant Miquel de Tortosa assegura estar fent una bona gestió...

La Residència Sant Miquel de Tortosa assegura estar fent una bona gestió arran de la crisi de la Covid-19

La Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel, de Tortosa ha emès un comunicat de premsa on defensa haver actuat d’acord amb la legalitat vigent, i amb absoluta professionalitat durant la crisi de la Covid-19. Fa uns dies la CUP-Tortosa havia denunciat davant de la inspecció de treball l’acomiadament d’algunes treballadores del centre, així com altres detalls relacionats en el dia a dia de la residència.

El comunicat de la Sant Miquel, que consta de quatre punts, està signat per l’equip directiu i els treballadors i treballadores de la residència diocesana d’ancians que en el dia d’avui té sota control el brot de coronavirus detectat fa unes setmanes. La integritat dels punts la nota és la següent:

1.- Forma part de la nostra praxis, actuar segons la legalitat vigent i seguir les pautes que des de les diferents conselleries responsables del nostre sector se’ns van comunicant. Estem fent un gran esforç, d’acord amb les circumstàncies actuals de pandèmia.

2.- Esmercem un gran treball per tenir una gestió modèlica respecte als residents, famílies, treballadores i treballadors. Gestió que està sent sostinguda per una inversió extraordinària que ho fa possible. Intentem, com sempre, oferir el millor servei d’atenció directa, humana i amigable als nostres residents; de diària comunicació fluida amb les famílies; de bona organització, competència i professionalitat de les nostres treballadores i treballadors.

3.- Seguim oberts a informar de la nostra gestió i funcionament, des del diàleg i la transparència, tant a les institucions com a tots els organismes dels que depenem, per tal de saber del nostre treball i la nostra manera de fer.

4.- La intenció de la nostra residència és servir els ancians i de construir una societat millor, més humana, justa, fraterna i solidària, en la que la nostra gent gran, a la que devem el que som, tingui una vida digna, confortable i amigable com convé a la seva edat. En definitiva, parlem del motor que va endegar fa 140 anys aquest projecte de la Residència diocesana d’ancians i que segueix impulsant a les treballadores i treballadors, equip directiu i patronat en l’actualitat.

SIGNAT:President i membres del patronat de la Residència diocesana d’ancians sant Miquel arcàngel, Tortosa.Equip directiu de la Residència diocesana d’ancians sant Miquel arcàngel, Tortosa.Treballadores i treballadors de la Residència diocesana d’ancians sant Miquel arcàngel, Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 54

Últimes notícies