HomeSense categoriaLa Ribera d’Ebre organitzarà un festival de mapping a la natura

La Ribera d’Ebre organitzarà un festival de mapping a la natura

RIBERA D’EBRE // El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitzarà el primer festival de mapping a la natura. Les polítiques de digitalització, la tecnologia 5G i el teletreball han cristal·litzat ara en l’incentiu d’un nou actiu turístic a partir dels actius naturals i la tecnologia digital.

El mapping consistix a fer composicions de llums i imatges sobre superfícies diverses, com poden ser edificis emblemàtics o façanes urbanes. Des de la Ribera d’Ebre, però, es vol fusionar el mapping amb els actius naturals de la comarca per tal de crear un nou actiu turístic i atreure nous visitants.

La tecnologia del mapping ha estat una aposta de l’ens comarcal en els últims anys i el desenvolupament d’esta tecnologia ha estat inclosa al projecte ‘Camí de sirga, camí de riu’, que està finançant amb fons europeus FEDER. El desenvolupament, de forma paral·lela, de polítiques d’incentiu de la tecnologia digital i també de la primera àrea de 5G rural de Catalunya ha acabat incentivant un nou festival de mapping. En les properes setmanes es donaran a conèixer les dates i el format.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 38

Últimes notícies