HomePolíticaLa Sénia aprova 145.000 euros en ajudes a les entitats locals

La Sénia aprova 145.000 euros en ajudes a les entitats locals

El Ple també va aprovar ordenances per ajuts a empreses i petits comerços orientades a la reforma i nova creació i la projecció a nous mercats.

L’Ajuntament de la Sénia manté ferma l’aposta per les entitats locals, que són una peça clau en el teixit social de la població. Dintre de les polítiques de suport a aquest tipus d’activitat, el Ple va aprovar ahir, per majoria, les ajudes anuals que atorga als diferents clubs i associacions de diferent caràcter que tenen activitat durant tot l’any. En total s’han aprovat ajuts per un valor de 145.000 euros, destinats a entitats de caràcter esportiu, cultural, mediambiental, juvenil i també aquelles centrades en l’educació i la dinamització econòmica.

El petit comerç i les empreses, al centre

L’aposta pel petit comerç i les empreses ha estat una constant en la política econòmica senienca. En aquest sentit, el ple també va aprovar dues ordenances per la concessió de subvencions per a petits comerços – destinats a la reforma i nova creació –, i també una ordenança per tal de fomentar la promoció i l’obertura a nous mercats per les empreses. Ambdues compten amb una dotació total de 18.000 euros i es van aprovar per majoria amb 10 vots a favor de Futur per La Sénia, La Sénia Sí i Alternativa Senienca i una abstenció de PSC-CP.

A més, també es van aprovar ajuts a l’habitatge per valor de 10.000 euros i les ajudes anuals als esportistes i les esportistes de la Sénia amb deu vots a favor i una abstenció (PSC-CP).

Marisa Cábez, nova regidora d’hisenda

La senienca Marisa Cábez substituirà la regidora d’hisenda Tere Vidal després que aquesta hagi de deixar el càrrec per incompatibilitats laborals. L’alcalde José Ramon Bellaubí va destacar la bona tasca de Vidal al capdavant de la regidoria durant tot el mandat i va donar la benvinguda a la nova regidora, que prendrà possessió durant el pròxim ple.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 38

Últimes notícies