HomeSense categoriaLa sèptima edició del Tortosa English Festival tindrà lloc del 14 al...

La sèptima edició del Tortosa English Festival tindrà lloc del 14 al 17 de març

El Tortosa English Festival tornarà un any més, a la cita habitual per aquestes dates, amb un programa d’activitats que permeten relacionar-se fent ús de l’anglès.

L’Associació Tortosa English Festival n’ha donat a conèixer els detalls, dels quals destaca el manteniment d’algunes propostes ja clàssiques, com els debats o la nit de tapes irlandeses, prevista per divendres 15 al mercat municipal. Una altra activitat clàssica, la del pub quiz night, es manté el vespre del dissabte (20.30 h) però enguany canvia d’ubicació i tindrà lloc a l’hotel Corona. També es consolida la desfilada amb motiu de la festivitat de Saint Patrick, patró d’Irlanda, que en aquesta ocasió tindrà lloc dissabte 16 a les 11.30 h, amb sortida des de la plaça de Barcelona.

Pel que fa a les novetats, la més destacada consisteix en un concurs entre els botiguers de la ciutat. Els organitzadors conviden els establiments a engalanar els seus aparadors amb motius al·lusius a la festivitat de Saint Patrick i en premiaran la més original. També s’afegeix al programa una competició de bàsquet en anglès, dissabte a les 11 h, i una exhibició dels Castellers de Tortosa amb elements que recorden la tradició irlandesa, diumenge a les 12 h.

Durant la presentació del programa, el president de l’associació, Paul O’Riordain, ha convidat la ciutadania de Tortosa a implicar-se en la commemoració de la festivitat i els ha demanat “que es vestisquen amb peces de roba de color verd”. L’alcaldessa de Tortosa ha remarcat que aquest festival ofereix cada any una molt bona possibilitat perquè la ciutadania de Tortosa puga practicar l’idioma i enguany més encara ja que al juliol està previst un altre gran esdeveniment, els World Sports Games, que necessitaran voluntaris que coneguen l’anglès.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 40

Últimes notícies