HomeCulturaLa setena edició de l’Eufònic aposta per crear un espai adreçat als...

La setena edició de l’Eufònic aposta per crear un espai adreçat als jóvens d’entre 12 i 25 anys

El festival d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre, Eufònic, promet noves sensacions i experiències multimèdia en la seua setena edició, que se celebrarà del 30 d’agost al 2 de setembre. Una edició que apostarà per un públic juvenil, ja que l’organització ha creat un nou espai, el youFonic, amb artistes seleccionats per a un públic de 12 a 25 anys, que oferirà activitats creatives, diàlegs amb els artistes i actuacions musicals. El youFonic comptarà amb tallers en els quals es parlarà sobre les noves formes de creació amb tecnologia de butxaca, així com de la comunicació a través de les xarxes per a generar nous discursos i crear identitats.

Pel que fa als espectacles, Balago, Anthony McCall & Mark Fell, North State, Huma, Maotik & Melmann, Marion Harper, D’Valentina, Los Ganglios, Adam Basanta, AVEC, Jorge Caiado, MC Buseta, Nightcrawler, Alicia Carrera i Chris Watson són els artistes que s’ha avançat que vindran a les Terres de l’Ebre per a oferir instal·lacions artístiques, actuacions audiovisuals, accions sonores, experimentació en espais singulars i intervencions en el paisatge.

Esta setena edició compta amb alguns elements tradicionals: la Ràpita tornarà a ser el centre neuràlgic de l’eclosió musical del festival, l’Eufònic Campus tornarà a oferir un apartat formatiu, i un any més, es realitzarà la jornada #supportvisualists. Durant tres dies, diferents indrets de Miravet, Tortosa, Amposta, Ulldecona i Vinaròs s’amararan de música, art i actuacions, i situaran, un any més, les Terres de l’Ebre com el centre de l’avantguarda de l’art sonor i visual.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies