HomeCulturaLa Terra Alta acull la Carpa Nilak

La Terra Alta acull la Carpa Nilak

La carpa del projecte Nilak arriba de nou a la comarca de la Terra Alta, amb la instal·lació de la carpa al camp de futbol de Vilalba dels Arcs, a partir del pròxim 2 i s’allargara fins al dia 11 del mateix mes.

Durant deu dies es podran veure diverses actuacions, creacions i tallers de circ, dansa i teatre amb propostes que aniran des del públic infantil a l’adult, i amb activitats que permetran descobrir diferents singularitats del municipi i la comarca.

La carpa acollira companyies com Manolo Alcántara, Mambo Project, Aurora Caja o Bella Tour. A part de les activitats d’exhibició, l’estada comptarà amb tallers per infants i famílies de circ i arts plàstiques amb Teresa Santos i Lorena Madurga, així com un intercanvi de danses tradicionals entre el Grup Dansada de Vilalba dels Arcs i el Grup de Dansa Ball Tatero de Vilaller, municipi que també acollirà nilak esta tardor vinent.

L’espectacle d’obertura, “Històries a la vora del riu”, anirà a càrrec del grup de teatre Pirindola, de Vilalba dels Arcs.

La companyia Caí i Veronica Capozzoli seran les encarregades de la direcció de la creació comunitària, que es crearà in situ durant l’estada del projecte i comptarà amb la participació de 6 veïnes de la comarca. A més a més, durant els 10 dies es faran visites guiades per la població i el seu entorn, amb Jordi Dioli i el Grup d’Estudi i Recerca del Patrimoni de Vilalba dels Arcs, a més d’un tast de vins a càrrec de Vinomi.

Durant la primera setmana es realitzaran tallers de circ a les escoles de La Pobla de Massaluca, La Fatarella i Vilalba dels Arcs, així com una funció escolar a la carpa a càrrec de la companyia Infra poètic circ.

Les entrades estan a la venda a través d’este enllaç.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies