HomeEducacióLa Terra Alta convoca la primera edició del Premi Comarcal de Treballs...

La Terra Alta convoca la primera edició del Premi Comarcal de Treballs de Recerca

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha concovat la primera edició del Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca adreçat als alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Terra Alta de Gandesa.

L’objectiu d’este premi és incentivar i valorar l’esperit de recerca i d’investigació, el treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l’alumnat.

El certamen estableix dos modalitats de premis: Premi Dr. Ferran i Clua de Ciències i Tecnologia, i Premi Joan Grijalbo Serres d’Humanitats i Ciències Socials, els quals estan dotats cadascun d’ells amb 200 euros. A més, també s’ha previst atorgar un diploma acreditatiu a cada treball finalista presentat en cada categoria.

D’esta forma, entre els mesos d’abril i maig es resoldrà la selecció dels treballs finalistes i els dos premiats. El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic, que se celebrarà de forma presencial o virtual, que es determinarà en el moment corresponent.

El pressupost total de 400 euros destinats a distingir els guardonats amb el Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca anirà a càrrec de la partida de cultura d’esta anualitat del Consell Comarcal.

 

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies