HomeEsportsLa tiradora d'Ascó, Sònia Franquet, campiona de la Copa SSMM El Rei...

La tiradora d’Ascó, Sònia Franquet, campiona de la Copa SSMM El Rei i la Reina a Granada

ESPORTS // Sònia Franquet es va proclamar campiona de la Copa de SSMM El Rei i la Reina d’Armes Olímpiques en la modalitat de Pistola Deportiva, disputat en dos jornades al CEAR de las Gabias a Granada, amb participació de les 12 tiradores més destacades de l’estat espanyol.

La tiradora d’Ascó es va prendre la revenga superant a Mercedes Soto, la seua rival més directa, que l’havia guanyat en l’anterior competició disputada el passat mes de febrer en la modalitat d’aire comprimit. Franquet es va imposar en les dos fases, amb un total de 1149 punts, seguida de l’andalusa Mercedes Soto amb 1142 i la canària Carmen Ceballos, 1136.

En la primera va sumar 576 punts (97-97-95-94-98-95), amb segon i tercer lloc per Mercedes Soto i la gallega Isabel Gonzalo amb 571.

En la segona també va superar a les seues rivals, sumant 573 punts (95-93-96-95-98-96), per davant de Mercedes Soto amb 571 i Carmen Ceballos amb 566.