HomeEducacióLa UNED Sénior programa dos cursos adreçats a majors de 55 anys...

La UNED Sénior programa dos cursos adreçats a majors de 55 anys a Amposta i Tortosa

La UNED Sénior ha programat tres cursos dirigits a persones majors de 55 anys este curs 2023-2024. Tindran lloc a Tortosa, Amposta i l’Hospitalet de l’Infant i tindran dos quadrimestres diferenciats, amb continguts diferents que inclouen quinze sessions de 2 hores cadascuna.

Amb l’objectiu d’incentivar l’envelliment actiu i l’aprenentatge a edats avançades, així com fomentar el coneixement de l’entorn, un dels quadrimestres, la seu de Tortosa acollirà el curs sobre Història i memòria de la Guerra civil, l’exili, la repressió i la deportació; mentre que Amposta tractaran Històries i personatges destacats de les Terres de l’Ebre; i a l’Hospitalet de l’Infant es parlarà sobre La petjada dels Ibers i també dels Mites, contes i llegendes. El període de matriculacions per a este curs ja està obert.

La directora de la UNED Tortosa, Mònica Subirats, assenyala que “la UNED Sénior és un programa formatiu per a persones majors de 55 anys, creat per la mateixa UNED, amb una funció bàsicament social que posa a l’abast d’este col·lectiu la possibilitat d’un important creixement personal que inclou termes d’actualitat”.

Des de la implantació del programa ara fa 15 anys, el nombre de matriculats no ha parat de créixer. El curs passat, la UNED Sénior va comptar amb més de 150 alumnes que van decidir formar-se amb este programa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies