HomeSense categoriaLa URV obre les portes per mostrar l’oferta de grau als estudiants...

La URV obre les portes per mostrar l’oferta de grau als estudiants de secundària

La URV ha organitzat tres jornades de portes obertes per mostrar als estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior l’oferta de grau i els serveis d’aquesta mateixa universitat per ajudar-los a decidir el seu futur professional.

Les portes obertes estan pensades perquè estudiants i famílies coneguen els plans d’estudi, les sortides professionals, les possibilitats de fer pràctiques externes i estades a l’estranger, qüestions pràctiques relacionades amb la matrícula i resoldre dubtes. Però també perquè vegen les instal·lacions, com ara les aules, els laboratoris i el CRAI, i sàpiguen quins serveis tindran a l’abast.

Per això la visita consta de dues parts: la primera, en què les facultats i escoles presenten l’oferta de graus i tot el relacionat amb els estudis, i la segona, per visitar el campus.
La primera jornada de portes obertes serà el divendres 28 de febrer a les 17 h de la tarda. Les següents seran el dissabte 28 de març i el dissabte 18 d’abril.

Per assistir a les portes obertes cal inscriure’s prèviament al web de les jornades, on es poden trobar els horaris i la informació necessària.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies