HomeEsportsL’abonament complet a Tortosa per al nou complex de la piscina costarà...

L’abonament complet a Tortosa per al nou complex de la piscina costarà 39 euros

L’equip de govern municipal de Tortosa, del PDeCAT i ERC, durà al ple d’este dilluns, 17 de setembre, la proposta d’aprovació provisional de l’ordenança reguladora de la prestació patrimonial pública no tributària dels serveis esportius municipals. Això implica la fixació dels nous preus per al renovat ventall de serveis que oferirà el nou complex de piscines, que ha d’entrar en funcionament esta tardor, entre octubre i novembre. L’abonament complet, que donarà accés a nadar lliurement a la piscina en qualsevol horari (la piscina tindrà el doble de carrils que l’actual) i al gimnàs i a les activitats dirigides fitnes (se n’impartiran fins a 16 modalitats), costarà 39 euros mensuals en l’opció d’adult o 20 euros per als menors de 12 anys i els més grans de 65. A estes quantitats [vegeu quadre] s’hi afegirà el preu dels cursets de natació, que oferixen fins a una dotzena de possibilitats en funció de l’edat de l’usuari i la periodicitat de les classes, entre els 20 i els 60 euros al mes.

Per a comparar-ho amb els preus actuals, l’abonament bàsic costa ara 28,71 euros, però amb limitacions quant a disponibilitat de la piscina i sense accés ni al gimnàs ni a activitats dirigides de fitnes. Els responsables municipals exemplifiquen que un abonament plata d’adult, que inclou accés lliure a la piscina i una activitat dirigida, costa 42,58 euros al mes, mentre que amb el nou complex es convertirà en un abonament complet,  amb un cost de 39 euros al mes i amb accés lliure a la piscina durant tota la jornada, a totes les activitats dirigides i al gimnàs. Pel que fa a l’abonament or actual, que inclou accés lliure a la piscina (condicionat per les limitacions de la piscina actual, que ara serà enderrocada), una activitat dirigida i un curset de natació i que té un preu de 51,53 euros al mes, passarà a ser un abonament complet amb curset de natació de dos dies a la setmana i tindrà un cost de 58 euros al mes. Pel que fa al curset de natació infantil de dos dies a la setmana, que actualment té un cost de 35,85 euros, ara serà de 32 euros al mes. La nova ordenança l’han presentat esta setmana l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el regidor d’Esports, Joaquín del Pino, i el gerent de Tortosasport, Jesús Martí.

Amb el nou complex s’incrementen els serveis amb entrenaments supervisats o assessorats, l’ús de sala de fitnes, accés a spa, i ús i cursos de pàdel un cop estiguen construïdes les pistes, que s’ubicaran en una segona fase de les obres on ara hi ha la piscina actual.  Actualment Tortosa disposa d’una piscina de 25x 12 metres amb 5 carrers, una sala d’activitats dirigides i una sala d’spinning per a 20 persones. Amb el nou complex esportiu es disposarà d’una piscina de 25×20 metres amb 10 carrers, una piscina d’aprenentatge de 12,5 metres, 2 sales d’activitats dirigides, 1 sala d’spinning per a 30 persones, i 1 sala fitnes. En una segona fase, els serveis s’amplien a l’àrea d’spa amb dos saunes i una banyera d’hidromassatge, i amb 4 pistes de pàdel.

A més a més de l’augment de capacitat de la nova piscina per a la natació lliure, s’incrementen el nombre de cursets i la seua capacitat, oferint també com a novetat cursets per a nadons de 0 a 2 anys, que es faran a la nova piscina d’aprenentatge de 12,5 metres. Així mateix, com a novetat, la piscina també estarà oberta en diumenges.  Respecte a les activitats dirigides, s’incrementen les franges horàries, així com el tipus d’activitat oferides. S’hi podrà fer des de Body Pump, Zumba i Step fins a Spinning, Grit Cardio o Pilates.

 

Descomptes especials

La posada en marxa del nou complex també farà que es modifique l’estructura d’abonaments per a ajustar-los als nous serveis. Així, es fixa un abonament complet infantil, jove, adult, gent gran i familiar, així com un abonament només per a ús de la piscina (18 euros al mes). A més, també s’afegix un abonament complet d’horari reduït per a potenciar les franges horàries amb menys usuaris i també per als usuaris que vulguen utilitzar el complex en caps de setmana.

Així mateix, l’ordenança preveu aplicar un descompte del 15% a aquelles persones que acrediten família nombrosa, família monoparental, persones a l’atur o menors d’edat amb els progenitors en situació d’atur, persones amb discapacitat o persones pensionistes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies