HomePolíticaL’abstenció de JuntsxCat i ERC i el vot en contra del PSC...

L’abstenció de JuntsxCat i ERC i el vot en contra del PSC tomben les propostes en favor de l’Ebre proposades per Catalunya en Comú Podem

TERRES DE L’EBRE // La proposta de resolució en defensa de les Terres de l’Ebre i l’equitat territorial que el grup de Catalunya En Comú Podem havia presentat al debat de política general del Parlament de Catalunya ha estat rebutjada aquest divendres amb l’abstenció dels partits que conformen el govern català –Junts per Catalunya i ERC-, Ciutadans i el PP i el vot contrari del PSC. Només el grup parlamentari de la CUP ha donat suport a la proposta feta per en Comú Podem.

Recordem que la proposta de resolució demanava que la seu central de l’Agència de la Natura catalana s’ubiqui a les Terres de l’Ebre, instar el Govern català a fer les gestions oportunes davant el govern de l’Estat espanyol per convocar la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre, manifestar l’oposició a qualsevol transvasament de l’Ebre en general i el de Cantàbria en particular i elaborar un pla de dinamització econòmica de les Terres de l’Ebre. El diputat de Catalunya en Comú Poden David Cid ha lamentat el resultat. “Lamentem especialment que l’abstenció del Govern i el vot en contra del PSC no ens permetin avançar en la implementació de polítiques en favor de les Terres de l’Ebre”, ha valorat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 77

Últimes notícies