HomeInfraestructuresL’ACA construirà quatre noves depuradores a la Terra Alta en els propers...

L’ACA construirà quatre noves depuradores a la Terra Alta en els propers cinc anys

Les depuradores de Caseres, Bot, Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca entraran en funcionament en els propers cinc anys. Així, la Terra Alta serà la primera comarca de Catalunya on es completaran totes les actuacions pendents del Pla de sanejament de Catalunya, segons ha fet oficial l’Agència Catalana de l’Aigua (L’ACA).

Samuel Reyes, director de l’ACA, Ignasi Requés, cap de la demarcació territorial de les Terres de l’Ebre de l’ACA, Jordi Molist, cap de l’Àrea d’Abastament d’Aigua, i Jesús Gómez, director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica a les Terres de l’Ebre, s’han reunit amb alcaldes i regidors dels municipis terraltins per a analitzar les mancances de la comarca en infraestructures de sanejament i depuració d’aigües residuals.

Durant la trobada, els representants de l’ACA han comunicat que, en l’horitzó 2022-2027, les actuacions inclouran les noves instal·lacions de sanejament i depuració a Bot, Caseres, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs.

A més, també es prolongarà el col·lector de sortida EDAR de Gandesa fins el riu Sec. La inversió prevista per a dur-les a terme és de 2,8 milions d’euros.

La reunió també va servir per a tractar les subvencions previstes en este àmbit, debatre la situació dels diferents plans de sanejament de la comarca i la de les línies d’abastament, que es treballaran de forma conjunta amb la Comunitat de Regants de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies