HomePolíticaL'actual alcalde d'Arnes, Joaquim Miralles, dóna a conéixer la confecció de la...

L’actual alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles, dóna a conéixer la confecció de la candidatura de Junts

Aquest dissabte passat, l’actual alcalde d’Arnes, Joaquim Miralles, ha fet públic els noms dels veïns i veïnes d’aquest municipi de la Terra Alta que l’acompanyaran a la candidatura de Junts, per revalidar el triomf electoral a les urnes aconseguit la passada legislatura i que es preveu repetir el pròxim 28 de maig.

Aprofitant que el temps meteorològic donava una temperatura primaveral, el passat dissabte, Joaquim Miralles, reunia als membres de la seva candidatura per realitzar una sessió fotogràfica en indrets emblemàtics d’Arnes per a l’elaboració del programa electoral i fer públic qui formaria part d’aquesta.

Joaquim Miralles comentava als membres de la seva candidatura “Durant aquesta passada legislatura ha estat molt dura, diria que he fet un màster de gestió pública, amb tota la problemàtica de la pandèmia. Tanmateix, ens podem donar per satisfet tot el que hem arribat a fer: Arranjament de carrers, promoció turística, menjador escolar, protecció del medi ambient, entre els punts a destacar. Hem ficat Arnes al centre de destinació Turística de la Terra Alta. Però no podem estar estancats i hem de continuar treballant perquè la faena que hem fet fins ara no es perdi en el no-res“.

De fet, la llista presentada per Joaquim Miralles un cop feta pública manté la meitat dels membres que formaven part de l’anterior legislatura i renova un 50% de la seva candidatura. Gràcies a això pot incorporar nous membres i visions diferents per acabar de donar un impuls al municipi terraltí. Un impuls que com remarcar el cap de llista de Junts “l’aposta cap al turisme ha de ser clara i concisa. És una oportunitat d’or per al nostre poble, Arnes, per crear riquesa i aturar el despoblament que tan afecta els pobles de l’interior. Però aquesta política ha d’anar acompanyada per la creació d’habitatge“.

Així els membres que formen part de la candidatura de Junts a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig són:

  1. Joaquim Miralles Pegueroles
  2. Marta Masià Altés
  3. Jordi Farnós Mallen
  4. Alba Bonfill Ferré
  5. Julio Jose Vallès Foz
  6. Maria Elena Sole Beltran
  7. David Guardiola Latorre
  8. Noèlia Borrull Caballé
  9. Maria clua Illan
  10. Maria Amèlia Pallares Rebull

Per acabar, recordar que a les anteriors eleccions municipals Junts per Arnes va guanyar per majoria absoluta, amb 4 regidors del 7 en total que formen part de l’Ajuntament d’aquest municipi de la Terra Alta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 82 = 88

Últimes notícies