HomeEconomiaFreshly Cosmetics posa en marxa Freshly Factory i comença a fabricar i...

Freshly Cosmetics posa en marxa Freshly Factory i comença a fabricar i envasar el seu producte estrella: el Golden Radiance Body Oil

El 21 de maig de 2018 naixia el que amb el temps s’ha convertit en el best-seller de Freshly Cosmetics: el Golden Radiance Body Oil. Avui, gairebé cinc anys després i amb més d’un milió d’unitats venudes, Freshly Cosmetics ha fabricat i envasat des de zero les primeres unitats del seu oli corporal. I ho fa fet a Freshly Factory, el seu flamant centre de producció situat al seu centre logístic de Gandesa. Aquest espai, d’uns 700m² permetrà a la companyia nativa digital i sostenible fabricar i envasar els seus productes. A banda de la fabricació i envasat de l’oli corporal top vendes, amb dotze olis vegetals i un 100% d’ingredients naturals, Freshly Cosmetics ha començat a envasar dos productes més —el Vitamin C Concentrate Serum i la Bloom Orchid Face Cream— i preveu envasar més referències al llarg d’aquest segon trimestre de 2023.

Des dels inicis, l’equip de Product Development de la companyia, sempre ha encapçalat el desenvolupament de les noves referències. En els últims anys, l’àrea de desenvolupament de producte, formada per 11 enginyers químics, bioquímics i biotecnòlegs ha ideat les noves referències de la companyia al Freshly Lab i les produccions s’han escalat amb la col·laboració de laboratoris externs. Ara, aquesta nova fabricació i envasat és un pas endavant per assolir la verticalitat en els processos d’investigació, desenvolupament i producció, passant per totes les etapes de la fabricació dels seus productes, fent de Freshly Cosmetics una companyia 360º.

Foto: Cedida

És el primer pas d’un ambiciós projecte per a fabricar i envasar gran part de les 80 referències de productes de Freshly Cosmetics. I per això s’ha adequat un espai al centre logístic de Gandesa. Aquesta adequació ha permès la instal·lació de tres línies de producció, amb una capacitat màxima de producció de més de 10 milions d’envasos a l’any, arribant a rendiments de producció de fins a 45 unitats per minut. A més de l’àrea de fabricació i envasat, s’ha instal·lat un petit laboratori de qualitat per a poder supervisar totes les operacions i produccions. L’obertura d’aquesta fàbrica de productes cosmètics es produeix només uns mesos després que Freshly Cosmetics inaugurés el seu nou centre logístic de 14.000m², ara dedicat a la logística i a la producció.

La nova Freshly Factory és un gran pas estratègic per a Freshly Cosmetics”, afirma Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics. “És un projecte que, a més d’incrementar la nostra competitivitat, ens permetrà protegir l’R+D de les nostres formulacions innovadores, millorar la nostra sostenibilitat en produir localment i desenvolupar el teixit industrial a la Terra Alta”. “Es tracta d’una fita enorme, que no podíem ni imaginar quan vam començar l’any 2016”. “La Freshly Factory ens permetrà internalitzar tot el procés de fabricació, envasat i etiquetat dels productes, amb un procés automatitzat, d’alta eficiència amb el que podrem garantir la qualitat del producte”. “El primer producte fabricat no podia ser un altre que el Golden Radiance Body Oil, el nostre best-seller, amb més d’un milió d’unitats venudes a tot el món”. “A més d’aquesta producció, també comencem amb l’envasat de Vitamin C Concentrate Serum i la Bloom Orchid Face Cream i esperem poder envasar més de 20 referències al llarg d’aquest segon trimestre de l’any”. ”Estem segurs que aquest pas ens permetrà seguir expandint Freshly Cosmetics a tot el món, estem molt contents!”, conclou Antolín.

La nova Freshly Factory ja està operativa i ja s’hi han fabricat els primers lots de productes. De moment, l’equip de la fàbrica està format per 15 professionals de diversos perfils.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 62

Últimes notícies