HomeSocietatL’adquisició d’un vaixell elèctric i la segona fase de reforma del mercat,...

L’adquisició d’un vaixell elèctric i la segona fase de reforma del mercat, els projectes d’Amposta per als fons Next Generation

L’Ajuntament d’Amposta ha presentat dos projectes per a aconseguir el finançament dels fons europeus Next Generation. D’una banda, hi ha l’adquisició i la posada en funcionament d’un vaixell elèctric, que segons explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “la idea és que este vaixell faça tot un recorregut, ensenyant tota la façana fluvial i explicant la història de la ciutat també des del Castell, i si convé arribar a la Torre de la Carrova i explicar la maniobra de distracció que hi va haver durant la Guerra Civil”. Este projecte, que té un cost aproximat de 2,3 M€, també inclou la recuperació de les cases del Molí de Cercós per a convertir-les en un restaurant o en un hotel.

D’altra banda, l’altre projecte que han presentat és la segona fase de reforma del Mercat Municipal i el seu entorn, ja que el consistori també ha inclòs la millora de la plaça del mercat i dels carrers adjacents. Un projecte que està pressupostat en 1,6 M€. L’Ajuntament d’Amposta també està preparant altres projectes relacionats amb l’habitatge, en la transformació d’alguns carrers del barri del Grau en zones de vianants, entre d’altres, per a presentar a la convocatòria d’Agenda Urbana dels Next Generation.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies