HomeMedi AmbientL'Agència Catalana de l'Aigua ha atorgat una qualificació d'excel·lència a la qualitat...

L’Agència Catalana de l’Aigua ha atorgat una qualificació d’excel·lència a la qualitat sanitària de les aigües al municipi d’Alcanar

L’Agència Catalana de l’Aigua ha atorgat, un any més, una qualificació d’excel·lent a la qualitat sanitària de les aigües de bany del municipi d’Alcanar, aportant així un marc immillorable per a la temporada de banys.

Tant els dos trams de la Platja del Marjal, com les platges de la Martinenca i el Maricel compleixen els requisits, estipulats en la Directiva Europea 2006/7/CE, per obtenir tal reconeixement.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, ha rebut amb satisfacció els resultats: “sempre és més difícil mantenir-se que arribar, i este any ho hem tornat a fer. Repetim uns resultats que no són més que el reflex de la nostra riquesa natural i humana, fent patent el respecte que la ciutadania sent pel nostre entorn marítim”.

Este control de la qualitat de l’aigua s’emmarca en el Programa de vigilància i informació de l’estat de les platges, dut a terme per l’Agència Catalana de l’Aigua des de l’any 1990.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 14

Últimes notícies