HomeSense categoriaS’estabilitza el número de famílies ateses pel Banc d’Aliments d’Ulldecona

S’estabilitza el número de famílies ateses pel Banc d’Aliments d’Ulldecona

MONTISÀ // Durant els mesos de juliol i agost ha continuat l’atenció del Banc d’Aliments d’Ulldecona a les persones en risc d’exclusió que resideixen al municipi. Actualment són 44 les famílies ateses. El servei s’ha reforçat els darrers mesos atesa la greu situació econòmica creada a conseqüència de la crisi sanitària de la covid-19 i que ha afectat nombroses famílies de la localitat. Fins a mitjans del mes de març s’atenia una mitjana de 20 famílies. Este número es va anar incrementant fins a arribar a principis de juny a estabilitzar-se en les xifres actuals.

La donació d’aliments frescos i envasats per part d’empreses o particulars continua creixent i junt amb l’aportació de Creu Roja Tarragona, mitjançant el Fons d’ajuda Europeu, i les compres de l’Ajuntament d’Ulldecona, es pot garantir una alimentació saludable a les famílies que més ho necessiten.

Cal destacar les aportacions fetes per la Cooperativa San Alfonso, Fleca Vives Sales, Fruites i Verdures Laura, Josep Homedes, Familia Cuello, Germanes Folch Millan, Gemma Viscarro, Tere Colomé, Josep Rodrigo, Juanjo Serrano i Campus Aleix Garcia, així com les nombroses aportacions econòmiques fetes per veïnes i veïnes del municipi a través del Fons Solidari obert per l’Ajuntament.

Un equip de voluntaris format per Felix Mesa, Yised Calero i Nerea Perrino, sota la coordinació de la regidora Cati Brusca, fan possible el repartiment del Banc d’Aliments. Totes les famílies ateses són derivades des dels Serveis Socials Municipals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 6 =

Últimes notícies