HomeEsportsLaia Monforte octava en la prova de 400 metres al Campionat d'Espanya...

Laia Monforte octava en la prova de 400 metres al Campionat d’Espanya sub-20 d’atletisme a l’aire lliure

ESPORTS // Laia Monforte va ocupar l’octava posició en la final dels 400 metres, del LXVIII Campionat d’Espanya sub-20 d’atletisme a l’aire lliure, disputat a l’Estadi de la ciutat aragonesa de Monzón, amb la participació de 634 atletes, 324 homes i 310 dones, pertanyents a 187 diferents clubs estatals.

La representant de l’Atletisme Terres de l’Ebre de Tortosa, s’havia classificat en la seua sèrie semifinal amb la tercera plaça, amb 57″08, i en la final va passar la meta en octava posició amb un temps de 57″55, en una carrera molt ràpida. La medalla d’or va ser per a Lucia Pinacchio (FC Barcelona), amb 53″52, amb plata per a Berta Segura (UA Lleida), 54″11 i bronze de Carmen Avilés (Califus Unv. Córdova), 54″17, les tres amb la mínima per als Campionats d’Europa.

Laia Monforte en una gran progressió, està culminant una excel·lent temporada, i va accedir al Campionat d’Espanya després d’aconseguir la medalla d’or al Campionat de Catalunya, amb una millor marca personal de 56″82.