HomeSense categoriaL'Ajuntament d'Alcanar inaugura l'Espai Dona

L’Ajuntament d’Alcanar inaugura l’Espai Dona

MONTSIÀ // En el marc de la programació ‘Març en femení’, s’ha presentat l’Espai Dona d’Alcanar. Un servei d’informació, assessorament, atenció, participació i sensibilització que pretén potenciar la presència de les dones en tots els àmbits de la vida social i fomentar la igualtat entre dones i homes. L’Espai Dona estarà ubicat a l’Hotel d’Entitats i estarà coordinat per la tècnica en polítiques d’igualtat de l’Ajuntament d’Alcanar, Maria Fibla.

La regidoria de l’àrea, Maribel Ramon, comenta que “és un projecte que treballem des de fa temps i que suposarà un canvi molt important per a les dones de la població, les quals s’hi podran dirigir per a consultar qualsevol tema”. 

L’Espai Dona és fruit d’una enquesta impulsada per la Regidoria de Polítiques d’Igualat que va fer possible la detecció de mancances en l’àmbit d’atenció a les dones, les quals s’han volgut abordar de manera immediata. Segons l’estudi, un 76,1% de les persones enquestades no coneixen els recursos destinats a les dones que hi ha al municipi, mentre que el 83,9% considera necessària la creació d’un espai municipal per a dones.

Maribel Ramon remarca que serà “un espai de participació molt enriquidor per a tothom. Hi haurà consultes que es podran resoldre des d’allà mateix, mentre que d’altres s’hauran de derivar a altres instàncies”. Amb tot, la idea també és poder fer una diagnosi per a impulsar noves accions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 93

Últimes notícies