HomeCulturaL'Ajuntament d'Alcanar presenta la programació cultural de febrer a maig

L’Ajuntament d’Alcanar presenta la programació cultural de febrer a maig

Sota el lema #AlcanarViverCultural, l’Ajuntament d’Alcanar ha reactivat l’agenda cultural del municipi per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb a intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania.

Aquest mes de febrer s’ha fet pública l’agenda cultural de febrer a maig de 2022, que inclou activitats organitzades principalment pel consistori. Està previst que l’agenda cultural es publique tres vegades a l’any, tant en versió impresa com digital, per tal d’arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats.

“Estem molt contents i contentes de presentar aquesta agenda d’activitats culturals perquè representa una tornada a la normalitat, després d’aquests mesos durs que hem passat a causa de la pandèmia”, ha manifestat l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig“Aquesta agenda demostra, una vegada més, l’interès de l’Ajuntament en donar veu i promoure les diferents sensibilitats culturals del poble”, ha subratllat el també regidor de Cultura.

La posada en marxa de l’agenda cultural s’ha materialitzat després que la Regidoria de Cultura haja treballat en els darrers mesos per a ampliar el Consell de Cultura amb l’objectiu que aquest òrgan siga un reflex de les inquietuds i necessitats dels diferents sectors culturals del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies