HomeSocietatL'Ajuntament d'Alcanar proveeix d’una mascareta reutilitzable a tota la població

L’Ajuntament d’Alcanar proveeix d’una mascareta reutilitzable a tota la població

ALCANAR // A partir d’avui l’ús de mascareta és obligatori a Catalunya malgrat que es puga mantenir la distància interpersonal de seguretat. L’Ajuntament d’Alcanar proveirà d’una mascareta reutilitzable i feta amb material hidrorepel·lent a totes les persones del municipi que ho desitgen. Els veïns i veïnes que vulguen recollir la seua i/o la d’altres persones adultes del mateix nucli familiar han de trucar al telèfon 977732013. Des de l’Ajuntament s’assignarà un dia i hora de recollida, tot garantint al màxim els protocols de seguretat.

Les darreres setmanes el consistori ja ha repartit més de 17.000 mascaretes, 13.000 de les quals han estat destinades a comerços i empreses, sectors vulnerables del municipi i a persones adultes.

D’altra banda, l’equip de cosidores voluntàries del consistori ha fabricat 6.000 mascaretes destinades als xiquets i xiquetes. D’aquestes, prop de 4.000 ja han estat entregades als infants; un primer repartiment a domicili es va fer al mes de maig amb l’entrada a la fase de desescalada.  El segon repartiment va tenir lloc al mes de juny, a l’inici de la fase de represa, els menuts de casa van rebre a casa un sobre que incloïa una mascareta, un gel hidroalcohòlic i un diploma de superheroi o superheroïna.

“Ara el nostre objectiu és dotar de mascaretes a aquelles persones adultes que encara no en tinguen cap de donada per l’Ajuntament. Ens hem de cuidar, l’aparició de nous casos ens obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta”, explica Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies