HomeMedi AmbientL’Ajuntament d’Amposta aprova ampliar el servei de platges

L’Ajuntament d’Amposta aprova ampliar el servei de platges

L’Ajuntament d’Amposta va aprovar, al darrer ple extraordinari de dilluns l’ampliació del servei de vigilància i neteja de les platges amb la incorporació de tres persones més, dos que faran tasques manuals de neteja i una per a informació ambiental que completarà la tasca de quatre agents que ja van prestar servei a les platges l’any passat. Esta ampliació del servei de neteja compta amb el vistiplau del Parc Natural del delta de l’Ebre, que en subvenciona una part del cost.

El mateix ple va aprovar els tràmits administratius i l’ordenança necessaris per a poder fer servir 14.000 gots reutilitzables durant els pròxims actes festius a la ciutat, i que estrenaran este cap de setmana durant la Festa del Mercat a la Plaça. Núria Marco, regidora de Polítiques Ambientals de l’Ajuntament d’Amposta, recorda que s’inclou “tot un sistema de gestió perquè es puguen retornar, perquè el que volem és que la ciutadania els utilitze i si no els vol, els torne”.

L’encarregada de gestionar la neteja i la reutilització dels gots serà, també, la societat municipal d’Amposta, Serveis Municipals. Enguany hi haurà una primera tirada de 14.000 gots que segurament s’haurà d’ampliar en funció dels retorns, tenint en compte que cada any hi haurà un disseny diferent, creat per l’artista local Hernan en H.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 29

Últimes notícies