HomeOcupacióL'ajuntament d'Amposta contractarà 12 persones a través del programa Treball i Formació

L’ajuntament d’Amposta contractarà 12 persones a través del programa Treball i Formació

L’Ajuntament d’Amposta, mitjançant l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, contractarà 12 persones en el marc del programa Treball i Formació del SOC. Els contractes de treball, que seran d’un any de durada, estan dirigits a persones aturades, en aquest cas, que siguin majors de 52 anys, persones aturades de llarga durada o perceptores de la Renda garantida. Les ofertes estaran disponibles l’11 i 12 de maig.

Les ofertes de feina publicades són les següents:

Línia Majors de 52 anys (MG52):

Aturats de llarga durada (PANP):

Perceptors de la Renda Garantida a la Ciutadania (PRGC):

Les persones interessades han d’estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), així com s’han d’inscriure a l’oferta que més els interessi a l’Oficina de Treball d’Amposta (900 800 046) i registrar-se a la Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Amposta. Posteriorment, hauran de presentar la documentació sol·licitada, que es pot consultar en cada oferta de feina a la web de l’Ajuntament.

Els processos de selecció es realitzaran a partir del dia 16 de maig a les dependències de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, ubicades a l’edifici de Lo Sindicat. Està previst que les persones seleccionades s’incorporin al lloc de treball el 30 de maig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 91

Últimes notícies