HomeCulturaL'Ajuntament d'Amposta convoca el 17è Premi Literari de Teatre la Carrova

L’Ajuntament d’Amposta convoca el 17è Premi Literari de Teatre la Carrova

La regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià (IECM) han convocat el 17è Premi Literari de Teatre la Carrova. Fins a l’1 de desembre es poden presentar obres, que han de ser originals i inèdites, escrites en català i sense compromisos de publicació ni representació. Tant la temàtica com l’extensió són lliures. Això sí, s’admetrà una sola obra per participant.

La persona guanyadora obtindrà un premi de 3.000 euros, que es farà efectiu en un únic pagament per transferència bancària. A més a més, l’IECM i del consistori disposaran la publicació electrònica de l’obra i intentaran que es represente amb alguna de les companyies de teatre local d’Amposta o de les terres de l’Ebre.

Els treballs es lliuraran amb un sobre tancat. A la part exterior haurà de figurar el títol de l’obra i un pseudònim, en lloc del nom de l’autor o autora. A l’interior del sobre hi hauran de constar les dades personals, tal com s’especifiquen a les bases.

Per participar, els i les interessades hauran de presentar, amb data límit el dia 1 de desembre de 2023, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta, bé presencialment o bé amb el model normalitzat d’instància genèrica que està a disposició a la web de la institució. Un cop realitzat este tràmit, s’haurà de fer arribar una còpia del treball a l’Arxiu Comarcal del Montsià abans del 15 de desembre del mateix any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 13 = 20

Últimes notícies