HomeEconomiaL'Ajuntament d'Amposta i Fussmont facilitaran la contractació de 79 persones

L’Ajuntament d’Amposta i Fussmont facilitaran la contractació de 79 persones

L’Ajuntament d’Amposta, mitjançant l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, i la Fussmont facilitaran la contractació de 79 persones a través de diferents programes del Servei d’Ocupació de Catalunya.

En concret, són 70 persones en el marc del programa 30 Plus del SOC, els contractes dels quals els faran les empreses del territori i tindran una durada d’un any. Les empreses rebran  una subvenció de 1.166,67 euros al mes per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de nou mesos. Per al desenvolupament d’estw programa, que s’iniciarà a l’octubre, el SOC ha atorgat 228.649,38 euros al consistori.

D’altra banda, l’Ajuntament també contractarà durant un any a cinc persones a través del programa Treball i Formació per a joves tutelats i extutelats (TRFO -Joves). Per a esta acció en concret, l’àrea ha rebut una subvenció de 121.400 euros del SOC.

Finalment, la Fussmont ha rebut una subvenció de 91.480 euros per a la contractació de quatre persones, també en el marc del programa TRFO en la línia Joves tutelats i extutelats.

Els darrers set anys, les empreses amb les quals col·labora a l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, situada a l’Edifici del Sindicat, han rebut més de 3,5 milions d’euros en ajuts i subvencions, possibilitant la inserció laboral d’unes 165 persones de mitjana per any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies