HomeSense categoriaL'Ajuntament d'Amposta obri la convocatòria dels cursos de lleure 2021

L’Ajuntament d’Amposta obri la convocatòria dels cursos de lleure 2021

MONTSIÀ // L’àrea de Joventut i Participació Ciutadana de l’ajuntament d’Amposta ha obert diverses convocatòries dels cursos de lleure 2021.

Els cursos són d’Iniciació al voluntariat i Lleure i de Monitores de lleure infantil i juvenil. Tots els cursos que s’ofereixen doten de certificats oficials de la Generalitat de Catalunya a les persones que els hagen dut a terme i aprovat.

Enguany es continua amb la novetat de l’any passat: el curs de premonitores, que està adreça a joves de 16 a 18 anys i es durà a terme els dies 29, 30 i 31 de març a l’Espai km 0 d’Amposta. Este curs inicia el jovent en el món del lleure i els dóna una visió clara d’esta disciplina. Els capacita per dur a terme tasques de premonitora, d’ajudant en casals, colònies o campaments. La inscripció té un preu de 50 euros.
Pel que fa el curs de monitora de lleure, es durà a terme del 27 de març al 30 de maig al Casal d’Amposta, generalment en caps de setmana. Este curs prepara al monitor per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure. La inscripció té un preu de 200 euros.

Ambdós cursos, de modalitat presencial, estaran impartits per la Fundació Santa Maria de Siurana i per poder-los realitzar caldrà inscripció prèvia a la seua pàgina web o mitjançant la pàgina d’Amposta Jove. Les places són limitades. D’altra banda, tots aquells que disposen del Carnet Jove, es podran beneficiar d’un descompte del 25% en la seua inscripció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 83

Últimes notícies