HomeSense categoriaLa cantant Suu serà el plat fort del programa 'viu la Pasqua'...

La cantant Suu serà el plat fort del programa ‘viu la Pasqua’ d’Amposta

AMPOSTA // La regidoria de Joventut i Participació, amb la col·laboració de les regidories d’Educació, Cultura i Festes, han preparat un programa d’activitats sota el nom Viu la Pasqua per als dies 29, 30 i 31 de març. Les activitats, principalment destinades a públic juvenil i familiar substitueixen l’habitual Saló de la Infància i la Joventut i es realitzaran a l’aire lliure complint la normativa vigent.

Una de les activitats més destacades és el concert en acústic de la cantant catalana Suu, a mode de cloenda de les activitats el dia 31. Les entrades, que valen 10 €, les entrades surten a la venda avui a les 16 h. S’oferiran dos passis per poder garantir la limitació d’aforament: un a les 18 h i l’altre a les 20.30 h. A més a més, les famílies també podran gaudir de teatres, animacions i tallers infantils i juvenils.

La regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill ha explicat que “Com les restriccions i normatives actuals ens impedeixen celebrar aquest tipus d’esdeveniments en espais tancats, hem volgut trobar una manera d’oferir activitats al jovent i les famílies a l’aire lliure i amb seguretat”.

Totes les activitats tenen un aforament limitat i per a adquirir les entrades, o veure tots els descomptes, s’haurà de fer a través del portal oficial de venda d’entrades de l’Ajuntament d’Amposta.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 81

Últimes notícies