HomeSense categoriaL'Ajuntament d'Amposta permetrà ampliar sense cost addicional les terrasses dels bars, cafeteries...

L’Ajuntament d’Amposta permetrà ampliar sense cost addicional les terrasses dels bars, cafeteries i restaurants

Amb la voluntat d’ajudar que bars, cafeteries i restaurants puguen ampliar les seues terrasses per garantir el 50% de l’aforament que es permetrà a partir de dilluns 11 de maig amb l’entrada en vigor a la Fase 1 del Pla de desescalada, l’Ajuntament d’Amposta prepara una modificació de l’ordenança fiscal número 18 – Taxa per l’ocupació de terrenys amb taules i cadires.

Esta modificació preveu que aquells establiments que ja tenen llicència d’ocupació de la via pública per a la seua terrassa, puguen ampliar de forma excepcional, i sempre que les mesures de seguretat ho permeten, la superfície ocupada per tal de respectar el distanciament social. Així, es podrà doblar l’ocupació actual o aquella que siga necessària perquè es puguen encabir les taules i cadires que consten a la llicència d’ocupació sense que això tinga cap cost addicional.

D’altra banda, la modificació també preveu que aquells locals que actualment no tenen llicència de terrasses però la vulguen tramitar per compensar la pèrdua d’aforament a l’interior, hi haurà una bonificació del 50% de la taxa.

“Esta modificació és una mesura més de les que anem implementant a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i l’Empresariat, per ajudar al teixit empresarial de la nostra ciutat a tornar a la normalitat al més aviat possible”, assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, qui explica que totes estes mesures també es treballen conjuntament amb els diferents sectors, amb els quals s’han realitzat reunions virtuals per escoltar les seues demandes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 61

Últimes notícies