HomeSocietatL’Ajuntament d’Amposta posa en marxa el programa ’Trobem-nos als barris’ amb...

L’Ajuntament d’Amposta posa en marxa el programa ’Trobem-nos als barris’ amb vuit assemblees informatives

L’Ajuntament d’Amposta, a través de l’àrea de Participació Ciutadana i Transparència, posa en marxa, esta primavera, un nou programa de participació ciutadana. Es tracta de ‘Trobem-nos als barris’, un cicle d’assemblees informatives que visitaran cada barri per informar sobre els projectes que hi ha endegats i pendents a cada barri, però a la vegada, amb l’objectiu de crear un espai on la ciutadania tinga l’oportunitat d’explicar les seues necessitats i preocupacions sobre el barri.

“És una eina més que ens permet aproximar-nos a la ciutadania a peu de carrer, per poder informar i explicar, però que sobretot vol ser una eina d’escolta activa on l’objectiu principal siga escoltar quines són les necessitats i interessos de la ciutadania, a peu de carrer i al seu propi barri”, diu la regidora de Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

Una idea que també ha refermat l’alcalde, Adam Tomàs, tot recordant que des del 2016 que es realitzen assemblees municipals semestrals i que el nou programa d’assemblees de barri vol fer el mateix, però en un format més reduït i on es generen més oportunitats de conversa. L’alcalde també ha explicat que “esta idea naix de la petició del barri de la Vila perquè a les seues festes de barri, un cop a l’any, celebréssem una assemblea informativa; vam decidir portar-ho a tots els barris, però amb la covid, el projecte es va quedar amb stand by, ara que ja tot torna a la normalitat el recuperem”.

Les assemblees de barri seran sempre en dissabte a les 12 h i en un espai públic a l’aire lliure de referència del barri. S’han programat, sempre que ha sigut possible, tenint en compte les festes de barri de l’estiu. No obstant això, per poder tancar calendari, la primera serà la del barri del Grau el dissabte 26 de març a les 12 h a la plaça de la Mancomunitat (coneguda popularment com a “pàrquing del butano“).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies