HomeUrbanismeL’Ajuntament d'Amposta renova de forma integral els serveis dels carrers Salamanca i...

L’Ajuntament d’Amposta renova de forma integral els serveis dels carrers Salamanca i Ceuta

L’Ajuntament d’Amposta està renovant el ferm dels carrers Salamanca i Ceuta, des d’aquest dimarts 25 de juny. L’asfaltat d’aquestes vies suposarà la renovació integral dels serveis i arriba, tal com recorda l’alcalde, Adam Tomàs, després que l’any passat es substituís el clavegueram i l’aigua potable: “S’actua de manera integral per renovar tots els serveis, per això abans de renovar l’asfalt sempre ens assegurem que el sistema de pluvials, clavegueram i aigua potable de sota està bé, sigui perquè ja l’hem substituït prèviament, com en aquest cas, o perquè encara té una llarga vida útil“, explica l’alcalde.

Tomàs recordava que “malgrat que aquest és un model més lent, ens garanteix que pugui durar més anys i forma part d’un pla establert de millora d’infraestructures després de molts anys de manca de manteniment“. Una forma de treballar que, segons el batlle, també es veu afavorida per la creació de bosses d’asfalt, clavegueram i supressió de barreres arquitectòniques. El pressupost total de renovació dels carrers Salamanca i Ceuta és de prop de 55.000 euros.

El febrer del 2023 es va iniciar la millora d’aquests carrers amb la renovació dels serveis del subsol, l’eliminació de la llosa on estaven els contenidors soterrats i la substitució de les voreres per fer-les accessibles, ja que dataven dels anys setanta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 70

Últimes notícies