HomeEconomiaL’Ajuntament d'Amposta subvenciona 15 projectes emprenedors amb més de 22.000 euros

L’Ajuntament d’Amposta subvenciona 15 projectes emprenedors amb més de 22.000 euros

L’Ajuntament d’Amposta subvenciona a 15 persones emprenedores amb els ajuts econòmics a projectes municipals d’autoocupació, a través dels quals s’han atorgat un total de 22.800 euros. Aquestes subvencions les impulsa l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament amb l’objectiu que les persones emprenedores i autònomes puguin fer front a despeses diverses per la implantació d’un negoci com la gestoria o les quotes d’autònom i els rebuts del lloguer.

Les prestacions, que es convoquen de forma anual, les poden sol·licitar totes aquelles persones treballadores autònomes, així com els nous socis i sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA. En aquest cas, la convocatòria del 2021-2022 es dirigia als negocis que es van posar en marxa entre l’octubre del 2019 i el març del 2020.

Els ajuts econòmics a projectes municipals d’autoocupació, que poden ascendir un màxim de 2.000 euros per sol·licitud, estan destinats al pagament de despeses com les quotes de la Seguretat Social del primer any, les despeses de gestoria o assessorament per la posada en marxa de la nova activitat, la tramitació de l’alta i pel compliment de les obligacions fiscals o socials de la forma jurídica i les despeses d’arrendament associades als locals o despatxos, també del primer any laboral. D’altra banda, no són conceptes subvencionables les despeses en inversions o obres d’adequació i l’IVA de les factures.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 38

Últimes notícies