HomeEsportsL’Ajuntament d'Amposta ven una segona parcel·la pública del polígon de l’Oriola a...

L’Ajuntament d’Amposta ven una segona parcel·la pública del polígon de l’Oriola a l’empresa Probodelt

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Amposta ha adjudicat esta setmana una parcel·la de 2.618 m2 del polígon de l’Oriola a l’empresa ampostina Probodelt per 52.400 euros. És la segona adjudicació que es fa a esta mateixa empresa que al mes de gener ja va adquirir una parcel·la de 3.825 m2 a l’Oriola, on està construint una nau industrial. La nova parcel·la està
situada just al costat i la compra respon a la necessitat d’espai de l’empresa.

Esta adjudicació de sòl industrial públic forma part de l’estratègia del govern ampostí de posar a la venda els terrenys públics disponibles a un preu assequible de 21 euros el metre quadrat. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha defensat que amb esta estratègia l’Ajuntament porta “més de 6.000 m2 de sòl públic industrial a preu assequible adjudicat en dos anys”. 

L’adjudicació de terrenys industrials per part de l’Ajuntament d’Amposta està supeditat a diferents condicionants, entre elles el compromís d’obtindre la llicència d’activitat en un termini màxim de dos anys. 

Adam Tomàs ha defensat que de quatre parcel·les públiques disponibles a l’Oriola, l’Ajuntament ja n’ha aconseguit vendre dos.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 69 = 76

Últimes notícies