HomeEconomiaL’Ajuntament d’Ascó aprova un pressupost de 17 milions d’euros per al 2022

L’Ajuntament d’Ascó aprova un pressupost de 17 milions d’euros per al 2022

L’Ajuntament d’Ascó ha aprovat el pressupost municipal per a l’exercici 2022, que ascendix als disset milions d’euros. En destaca l’augment de les inversions, en què es prioritza la millora de l’hàbitat urbà i la mobilitat.

Els comptes es van aprovar amb els sis vots positius de l’equip de govern i tres abstencions, corresponents als grups municipals de l’oposició. Un dels capítols que augmenta respecte de l’any passat és del d’inversions, amb 132.000 euros més.

Entre les prioritats del proper any, hi haurà la millora de l’hàbitat urbà, les polítiques de sostenibilitat, la cura del patrimoni i la millora de la mobilitat. De fet, es destinaran 2,4 milions d’euros a l’urbanisme, amb actuacions previstes als carrers Estudi, Figuereta, Castell, Alta Castell, Reg, Unió, Ibèric, Escorxador i Fontxinxella. També es preveu l’adequació de part del passeig del Riu entre el nou pas soterrat i la plaça del Riu. A més, es destinaran 635.000 euros a millores en equipaments existents: una coberta per a la plaça del Casal, unes quadres al Circuit de Sant Antoni, la rehabilitació de la façana de l’edifici nou de l’escola, l’adequació d’una nau com a aula taller, una nova nau per a la brigada i el manteniment del llaüt turístic Lo Roget.

En medi ambient, amb una partida de 450.000 euros, s’actuarà en 3 projectes principals: la instal·lació de plaques fotovoltaiques al pavelló cobert i a les naus industrials, actuacions a la llacuna d’Ascó i l’adquisició d’unes màquines compactadores per a la deixalleria. D’altres actuacions que també s’han previst en els comptes de 2022 són la rehabilitació de les muralles d’Ascó i la millora de camins rurals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 68 = 76

Últimes notícies