HomeSense categoriaL’Ajuntament de Deltebre beneficia a 55 empreses amb els ajuts de la...

L’Ajuntament de Deltebre beneficia a 55 empreses amb els ajuts de la covid-19

BAIX EBRE // La darrera Junta de Govern Local de Deltebre, celebrada tot just este dimarts, ha aprovat l’adjudicació de 8.492,50 € en ajuts lineals per al teixit empresarial afectat per la pandèmia de la covid-19. Unes ajudes que se sumen a les atorgades l’any anterior i que enguany, a causa de la incertesa del context actual, han mantingut la seua vigència.

En total, han estat 55 empreses, comerços i autònoms que s’han vist beneficiats i beneficiades per aquestes ajudes. Tal com ha destacat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, entenem que “en un context d’incertesa com l’actual, és més important que mai estar al costat de les famílies del municipi reforçant els ajuts socials i, a la vegada, reforçant les accions relacionades amb la dinamització econòmica per tal que ningú es quede enrere”.

Pel que fa a la classificació dels ajuts per sectors, l’àmbit de la restauració i l’hostaleria ha estat el més beneficiat amb 25 ajuts, seguit de les activitats comercials, amb 16, les activitats del servei turístic, amb 6, les activitats d’educació i lleure, amb 4 sol·licituds, les activitats esportives, amb 3, i altres amb 1.
Cal remarcar que aquests ajuts complementen els incentius per a la Dinamització Econòmica i Imatge de Poble, a les subvencions per al patrocini publicitari de Deltebre, a la xarxa de comerç local de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, i a les reduccions dels tributs actuals relacionats amb la recuperació socioeconòmica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies