HomeSense categoriaTortosa recupera les Joventuts Musicals amb un nou cicle de concerts

Tortosa recupera les Joventuts Musicals amb un nou cicle de concerts

TORTOSA // Joventuts Musicals recupera la seua activitat a Tortosa i és que recentment s’ha renovat la junta de l’entitat per tal de tornar a donar dinamisme a l’entitat i programar nous cicles de concerts a la ciutat. 

La nova presidenta de Joventuts Musicals a Tortosa, Elisa Huguet, ha destacat que “emprenem aquest repte amb tota la il·lusió i ganes de poder aportar el nostre gra d’arena al foment de la cultura”. Huguet ha agraït la tasca duta a terme per l’anterior junta i ha exposat que de setembre a desembre del 2021 tindrà lloc el primer cicle de concerts, on destaca l’actuació de la soprano Raquel Andueza, acompanyada de la Galania, el 17 de setembre als Reials Col·legis. 

La resta de concerts del Cicle seran a l’Auditori Felip Pedrell. El 2 d’octubre el Quartet Neus Català, format pels violinistes Marta Cardona, Albert Carbonell, el violista Miquel Córdoba i el violoncel·lista Marçal Ayats. El 14 de novembre serà el torn de Lluís Capdevila i per últim, el 12 de desembre la Companyia Il·luminati, amb el trio de tenors Albert Mora, Miquel Cobos i Ezequiel Casamada, acompanyats del pianista Dani Garcia. 

Òscar Ologaray, vocal de l’entitat, ha manifestat la voluntat de Joventuts Musicals per poder apropar la música al públic més jove. “Volem complementar l’oferta musical de qualitat a la ciutat i al territori, perquè estem convençuts que amb els artistes que vindran Tortosa acollirà gent d’arreu del territori, esdevenint aquesta Capital de la Cultura Catalana que reivindiquem”, ha dit. 

En esta línia el vicepresident, David Mateu, ha manifestat que “la voluntat és la de poder oferir una programació de qualitat amb dos cicles de concerts de diferents estils a l’any”. Mateu també ha volgut agraït “la voluntat de treballar conjuntament de l’Ajuntament de Tortosa” i ha anunciat que es buscarà la col·laboració i complicitat de la resta d’institucions del territori. 

El regidor de Cultura, Enric Roig, ha posat de manifest que “la capital de la Cultura Catalana no només ha plantat llavor de nous festivals, sinó que també serveix per a rebrotar una entitat amb una llarga trajectòria com és Joventuts Musicals”.

La nova junta està formada per Elisa Huguet (presidenta), David Matheu (vicepresident), Jordi Bonilla (tresorer), José Ricardo Forner (secretari), Cecília Aymí, Ivan Launes i Òscar Ologaray  (vocals).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies